Rie stond in de verkeerde winkel en werd goed opgevangen

dinsdag, 27 maart, 2012

Nou ik was wel eens hier in de, had Jan mij afgezet hier, voor in het dorp. En toen moest ik naar de brillenman, want mijn bril zat niet goed. En Jan is er dan zo één die zet mij dan af en zegt: zie maar er te komen. Maar dat, dat had ik de eerste keer, en toen stond ik ineens in de brillenwinkel en daar hoorde ik eigenlijk niet thuis. Dat is eigenlijk van, ja de winkel zelf van binnen. God dacht ik, ik zit hier helemaal verkeerd. Kwam die man binnen, en toen vroeg die, wie is er aan de beurt. Ik zei dat was ik maar ik ben per ongeluk hier verkeerd binnen gekomen. En toen zei hij dat geeft niks, want wat is er aan de hand? Ik zei ja, die is even, de oren zitten een beetje los. Hij zei dat maak ik toch zeker. Ja, dat was toen. En ik had er wel een ontzettende hekel aan, dat ik daar verkeerd binnen was gekomen. Als je [-] meegemaakt.

Hoe voelde u zich toen?

God wat gek toch, nee dat heb ik nog nooit gehad zoiets. Maar ja dat was toch niet dat ik er zo overstuur van was, ook niet, want die man die ving mij heel goed op. Want ik wist ook niet dat ik dat had. Ja.

Want wat gebeurt er op zo'n moment met u?

Nou navenant, dat viel me mee, dat die man zo makkelijk met mij omging ook. En ik was er ook niet weggegaan ook. Ik denk ik blijf hier gewoon staan, wat moet je anders.