Rie laat de huishouding nu over aan anderen

dinsdag, 27 maart, 2012

Want hij doet alle boodschappen en dan kan ik veel beter niet mee gaan, dat kan hij zelf veel beter. Ja. Ik deed het zo en hij doet het heel anders voortaan. Daar moest ik wel een beetje aan wennen in het begin. God heb je dit niet meegebracht weet je niet, dat ken je wel. Ja.

Dus u blijft wel meer thuis nu.

Ja, maar ik ben altijd graag thuis geweest. Want toen had Jan een drukke zaak daar, en daar was hij ook bijna nooit thuis. En die jongens kwamen daar natuurlijk ook terecht. Toen kwam de, nou is die oven die we nou hebben. Magnetron, en toen was ik slim. Toen deed ik koken en dan voor iedereen op een bord zetten en als ze, wanneer ze thuis kwamen was er altijd eten. Dat was een hele oplossing toen. Toen was ik ook altijd thuis. Dan deed ik allemaal zoveel kokkerellen, en nou geef ik daar totaal niks meer om.

Nee?

En dat was vroeger mijn hobby. En nou moet ik dat niet, een hoop rotzooi in huis denk ik dan. Dat kan ik niet meer opbrengen.

Nee, het koken lukt niet meer.

Nee. Ik hou er helemaal niet meer van, dat is helemaal weg.

Waar komt dat door?

Dat weet ik niet. Net zo goed als hier dat poetsen. Vroeger dan moest dat allemaal zelf, maar nou hebben we een goeie hulp dus daar geef ik [-]. En die doet het hartstikke goed naar mijn zin. Ja wat wil ik dan nog meer, er bestaat niks meer. Zo zit het toch.