Rien vindt het jammer dat hij zich het feest rond hun gouden bruiloft niet meer herinnert

donderdag, 16 februari, 2012

Nou, ik hoorde natuurlijk door mijn dochter, en mijn vrouw, dat, die gaan vertellen, dat staat in die boeken, maar ik kan me zelf van die dag niets meer terughalen. Het is gewoon gewist. Hè, dat heeft dus te maken met die vascu-, maar toen had ik ook een, zo'n piek. En ja, we hebben toch wel drie dagen gefeest , ik moet het nu even vertellen zoals hè. Dat ze zo 's avonds met het versieren, met mijn zoons en mijn dochter , en heel de buurt. En toen kwamen dus de band waar mijn vrouw altijd bij gespeeld heeft, die kwamen dus, terwijl we aan het versieren waren, hier een serenade brengen, omdat het anders voor mij te druk is. Kijk want toen het, met zo'n feest samen dat, ja dat kan die bovenkamer niet meer aan, en ja, maar ja. Het is jammer dat je dus niks meer van kan herinneren.

Nee, u kunt het wel navertellen. En niet herinneren, hoe zit dat?

Ja, dat, wist ik dat nou maar. Ik, ik heb daar ook geen beeld meer bij, helemaal niks.

Nee want ik, ik zit te denken want u zegt ik kan me niks meer herinneren, maar u kan mij wel vertellen dat u heeft versierd, en nog een, een [-][-]

Ja maar dus dat zijn, die worden dus vanuit die overlevering, en dat blijft er dus, fragmenten blijven hangen. Hè dat, alles niet, maar ja en dat kan ik dus dan later vertellen, maar de rest ja, sorry.