Voor de heer Krijnen is de verstandhouding met zijn partner de kern van het leven

maandag, 14 mei, 2012

Wat zou u hen adviseren?

Ja. [-] Nou, ja, ik zou als tip willen geven, bekijk het leven, hè, en het leven zoals het waard is om geleefd te worden en probeer vooral te zorgen dat je de kern te pakken hebt, de kern van het leven en de rest is allemaal bast. En die bast, daar moet je je niet verder, niet zoveel mee bemoeien of helemaal niet mee bemoeien. Kijk alleen naar de kern van het leven. Die tip zou ik geven.

En wat is dat, de kern van het leven?

Nou, de kern van het leven is dat de essentie. Dat je dus niet meer je druk gaat maken om pietluttigheden futiliteiten, maar dat je het gaat afwegen van, hè, wat, wat is nou echt belangrijk en dat je je daarmee gaat bemoeien. Dat zou ik adviseren.

En wat is voor u dan echt belangrijk nu?

Eh de hele verstandhouding, hè, met je partner, dat is belangrijk. Nou, de communicatie, hè, zoals die dus nog kan zijn. Ik kan niet overal over praten met haar, maar je hebt toch het emotionele, het gevoelsleven, het gevoelsleven is, is, is nog heel lang goed. Nou, en het gevoelsleven, ja, daar moet je dus die moet je onderhouden en dat, dat is een stuk leven, wat je nog goed kan doen samen, hè? Samen het, dat stuk leven. Nou, dat zou ik als tip geven. Ja.