Janneke vertelt wat ze allemaal gedaan heeft om gezonder te eten

donderdag, 3 maart, 2022

Ja, we zijn van in de periode dat ik echt geen zin had om te koken, want dat was te veel zeg maar toen hadden we toch wel heel veel even wat gehaald en of even wat laten brengen h ook ja het is een beetje zo’n dubbel ding, want ik heb heel veel klanten die zitten in de horeca en ik wist ook wat daar gebeurde, dus het was al een soort van nobele gedachte die mij heel goed uitkwam. Maar toen heb ik op een gegeven moment gezegd van dit kan niet meer, dus zijn we begonnen met Hello Fresh, maar Hello Fresh is zo verschrikkelijk duur en ik vind het heel fijn al die gezonde artikelen die erin zitten, dus we hebben eigenlijk hebben we alles omgegooid naar alleen maar vers, dus geen pakjes, zakjes meer gewoon vers eten klaarmaken. En dat bevalt me veel veel beter. Minder suiker, minder zout door het lymfeklierprobleempje heb ik natuurlijk al sowieso heel weinig behoefte aan zout, want dat is het effect op het moment dat ik te veel zout eet en dan moet ik echt kroppen sla eten voordat ik het er weer een beetje eraf heb. Dus eh maar dat bevalt goed, dus we hebben vooral veel gezonder zijn we gaan eten, minder snacks tussendoor. En ook tussen de middag, want dat was wel het momentje waarop je dan dacht van ja maar het mijn energie zit nu goed, dus ik ga even door, dus ik neem even snel iets lekkers met mayonaise en dat is dan fout natuurlijk. Dus dat is er ook uit. Dat scheelt wel, want je ziet het, mijn zelfgemaakte soepje staat …

Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren

Klik op "ik ga akkoord" om cookies toe te staan.