Advies

Hier beschrijven we de verschillende adviezen die deelnemers hebben voor andere mensen met post-COVID, voor naasten en omgeving en voor zorgprofessionals. 

Zoals de deelnemers zelf al zeggen: één advies voor mensen met post-COVID bestaat niet, omdat iedereen verschillend is. Daarom hebben we hieronder alle verschillende adviezen verzameld van deelnemers aan andere mensen met post-COVID. Sommige adviezen gaan vooral over wat mensen met post-COVID zelf kunnen doen (zelfzorg). Andere adviezen gaan over het vragen van hulp, het krijgen van zorg, en over specifieke zorg of hulpmiddelen die worden aangeraden. Er wordt ook aandacht besteed aan adviezen over hoe het beste met de omgeving omgegaan kan worden. Advies aan naasten en de omgeving van mensen met post-COVID wordt beschreven in het thema 'Advies naasten en omgeving'. Advies aan zorgprofessionals wordt beschreven in het thema 'Advies zorgprofessionals'.

Voor mensen met post-COVID is hun omgeving van groot belang. Daarom zijn er verschillende adviezen verzameld voor mensen in de omgeving van mensen met post-COVID. De adviezen zijn gegeven door mensen met post-COVID. De adviezen zijn onderverdeeld in drie onderwerpen: begrip, het gesprek aangaan, en hulp aanbieden en in contact blijven. Naast advies aan de omgeving hebben we ook andere adviezen verzameld, namelijk 1. Advies aan anderen met post-COVID en 2. Advies aan zorgprofessionals. Deze adviezen kunt u ook op deze site lezen onder het hoofdthema ‘Advies’. 

De deelnemers hebben verschillende adviezen voor zorgverleners. De adviezen zijn verdeeld in vier onderwerpen: afstemming zorgprofessionals, luisteren en begrip, kennis en expertise, en behandeling.

Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren

Klik op "ik ga akkoord" om cookies toe te staan.