Frits heeft zich enkele keren voor een langere periode ziekgemeld

maandag, 21 oktober, 2019

Ja ik ben ook ehm vorig jaar zomer ben ik er een tijd uit geweest. Ben ik, zat ik zo rond een burn-out en eigenlijk begin dit jaar ook. Maar dat waren dus ja conse~, lichamelijke consequenties. M’n vrouw kreeg een stoma operatie. Nou dat ging goed. Twee weken later ging ze weer naar het ziekenhuis toen bleek er een fikse bloeding te zijn geweest. Oorzaak niet duidelijk. En toen heeft ze nog weer een aantal weken eh is ze in revalidatie geweest, dus dat heeft er wel ingehakt. Toen ben ik ook een flinke tijd thuis geweest en van het voorjaar was het ook regelmatig die blaasproblemen, incontinentieproblemen die we niet de baas konden. Ja toen ben ik er ook een tijd, een week of wat uit geweest.

Eh ja eh ik ben twee keer heb ik me ziekgemeld in de afgelopen anderhalf jaar, zeg maar voor langere tijd, maar niet direct dat ik echt eh nee, ik heb een paar keer misschien wel, maar dat is voor de mantelzorg, dat ik misschien een paar keer, één of twee keer extra ziek ben gemeld. Twee keer langdurig, omdat het toch gewoon even op dat moment eh emotioneel en eh lichamelijk eh te vermoeiend werd. En daarnaast eh korte …

En misschien een paar keer in hele dringende situaties dat ik eh nou dat je een keer ’s nachts midden in de nacht naar de spoedeisende hulp gaat, dat is een paar keer gebeurd dat je dan de volgende dag ziekmeldt. Maar in de loop der jaren als je het aantal jaren bekijkt dat ik dus zeg maar vijf jaar onderhand eh wat intensiever eh zorg verlenen die nu dus laatste jaren wat intensiever is geworden niet echt eh dat ik om de haverklap eh ziek ben.