Frits krijgt weinig begrip voor zijn situatie

maandag, 21 oktober, 2019

I: Ja. En eh u zegt op het matje komen, dan dat betekent bij de leidinggevende of … ?

Nee, mijn direct leidinggevende, ja afdelingshoofd, die vraagt dan goh kan je nog e~, ik wil eens even met je praten. Denk ik ja waar gaat het over? Nou dan krijg je dat weer te horen. Nou ja.

I: En hoe hoe gaat zo een gesprek dan?

Nou ja ik wou toch even wat met je bepraten, want je zei dat en dat en dan komt dat via het rooster komt het dan toch weer daar terecht. Dus dan moet ik donders uitkijken wat ik zeg en hoe ik het zeg en dat ik het niet mail. Want dan komt het hoor ja maar, ja dat kan je niet maken hoor. Nou ja. Dat laat ik dan maar langs glijden dan denk ik ja verdomme. Als je gezond bent en je beide gezond bent, dan heb je veel meer mogelijkheden en zelfstandig kan leven, dan ik mijn geval.

Ze snappen het wel, maar ja ze begrijpen wel dat het moeilijk is en dat het lastig is, maar ja, kennelijk is het werk belangrijker dan eh de thuissituatie voor sommigen.

Nou dat is gewoon denk ik van nou ja ik baal hiervan. Hè de één begrijpt het wel, de ander begrijpt het niet. Maar ik heb het idee dat heel veel mensen die dus eh gewoon een normale gezonde situatie hebben van alle iedereen dat dat ja, niet het niet door dringt. Het niet niet echt begrijpen.

Niet eh niet kunnen inschatten van wat het doet met iemand. Of dat emotioneel werkt of dat het lichamelijk hoe dat is eh wat het inhoudt, dat snappen ze niet.