Janny is zichzelf niet meer en speelt een rol

dinsdag, 1 november, 2011

Dat komt er ook nog eens bij, dus om het minste geringste val ik uit. Toen heb ik gedacht, en toch wil ik niet dat mensen ons, in een boog om ons heen lopen. Want aan de andere kant mis ik ze ook weer, hè, en het zijn allemaal kleine [-], het zijn futiliteiten, daar mag je toch geen [-]. Zo verstandig ben ik ook wel, dat ik geen ruzie maak om een schep zand. Dus dan wil ik het bijleggen hè, maar dan weet ik niet goed hoe. Als ik een brief schrijf ben ik scherp, en ligt het vast. Dus dan wil ik er liever over praten hè, maar ja, hoe. Ik weet ook, ik weet hoe ik zelf ben, hoe ik altijd geweest ben. [-] Ik wilde altijd aardig gevonden worden, wat heel veel mensen hebben. En niet zeggen eigenlijk wat je op je hart hebt. Maar daar ben ik nu heel erg in veranderd. Dus ja, dat, ik denk dat ze mij niet meer kennen, laat ik het zo zeggen.

Voor hun bent u ook, ja, zij zien ook die veranderingen denk ik [-]

Ik ben niet meer die ik voorheen [-], ik ben veranderd ja, niet alleen, door mijn man ben ik zelf ook veranderd. Ja, dat hoort erbij denk ik.

Dat het zo'n impact maakt, dat doet natuurlijk gewoon dingen met u.

Heel erg, alles, je hele zijn, alles, het heeft zo'n [-], en dat heb ik ook gezegd, het heeft zo'n invloed op mij dat ik niet meer ben wie ik voorheen was. Misschien speel ik wel een rol.