De relatie van Margreet en haar man is intenser geworden

donderdag, 13 oktober, 2011

Ja toch dat je relatie anders wordt en daardoor toch ook weer wat dieper wordt, wat meer intenser. Alleen op een hele andere manier. Een hele andere manier, want ja, heel zwart-wit gesproken, is het echte, wat ze dan bij een huwelijk zeggen, het lichamelijke dat is er niet. Terwijl je toch zoveel weer naar elkaar toe kan doen. En dat vind ik toch wel, ja dat vind ik heel positief.

Ja. Dat is ook goed om te weten natuurlijk, want heel veel mensen benadrukken de negatieve dingen. En ik kan me zo voorstellen dat er ook iets positiefs uitkomt.

Ja. Nou, ik vind dat toch wel. Ja je gaat anders tegenover elkaar staan en ik sta daar echt niet tegenover van, nu zorg ik alleen maar voor hem. Dat, nee er zijn andere dingen nodig, en daardoor krijg je een andere verhouding met elkaar en dat is goed. Dat is goed.

Ja. En dan, u zegt dieper. Op wat voor niveau?

Emotioneel. Dat is echt het emotionele vlak, je gaat dingen heel anders toch bekijken. En dat bedoel ik met dieper. Bepaalde dingen doe je anders toch onwillekeurig wat oppervlakkiger, nu ga je daar toch anders mee om.