Deelnemers gezocht voor MOCHA project

Voor een goede organisatie van de gezondheidszorg voor kinderen is het van belang dat er aandacht is voor de ervaringen van kinderen en ouders met de zorg. Het doel van het MOCHA onderzoek is om daar inzicht in te krijgen. MOCHA staat voor Models of Child Health Appraised.

Wij zoeken ouders van kinderen tussen de 0 en 18 jaar die hun ervaringen met de gezondheidszorg willen delen - ongeacht of uw kind in goede gezondheid is of een ziekte of beperking heeft. Daarnaast zoeken wij specifiek ouders van kinderen met ADHD of niet aangeboren hersenletsel.

Wij zijn ook op zoek naar kinderen/jongeren tussen de 10 en 18 jaar die hun ervaringen met de gezondheidszorg willen delen. Het maakt niet uit of je een ziekte of beperking hebt, of in goede gezondheid bent en slechts een eenmalige ervaring met de gezondheidszorg hebt. We horen graag jouw ervaringen.

Neem voor meer informatie contact op met Griet-Anne Banga (tel.: 06 - 55 25 68 44; mail: [email protected]), of bekijk onderstaande informatiefolders.

Informatie voor ouders

Informatie voor kinderen/jongeren 10-16 jaar

Informatie voor jongeren vanaf 16 jaar